YouTube Music kaç ay ücretsiz?

YouTube Premium veya YouTube Music Premium kullanmaya yeni başlayacaksanız yıllık planlara kaydolmaya uygun olabilirsiniz. Bu, ön ödemeli ve yinelenmeyen bir üyelik planıdır. Abone olduktan sonra, 12 aylık Premium üyeliği avantajlarından planınız süresince yararlanabilirsiniz.

YouTube muzik kac para?

YouTube Müzik ücretsiz mi?

Hayranlarım YouTube Müzik’i kullanmak için ödeme yapacak mı? YouTube Müzik’i ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz.

YouTube Music ücreti nasıl ödenir?

– YouTube Music uygulamasında profil fotoğrafınıza Ücretli üyelikler’e dokunun.
– Üyeliğinize dokunun.
– Ödeme veya üyelik tercihlerinizi güncelleyin.

YouTube Premium alınca YouTube Music ücretsiz mi?

Ücretsiz üyelikte maalesef şarkıları indiremiyorsunuz ve arka planda dinleyemiyorsunuz. Bunun için YouTube Premium veya YouTube Premium Music aboneliğiniz bulunması gerekiyor. YouTube Music’te bulunan şarkıları klipli veya sadece ses olarak dinleyebiliyorsunuz.

YouTube Music ücreti ne kadar?

YouTube Music kaç TL 2023? YouTube Music Premium aylık üyelik ücreti 20,99 TL’dir. YouTube Music Premium aile planının aylık ücreti 34,99 TL, öğrenci planı aylık ücreti ise 10,49 TL ve yıllık üyelik ücreti ise 229,99 TL’dir.

YouTube Premium parası nasıl ödenir?

– YouTube uygulamasında profil fotoğrafınıza Ücretli üyelikler’e dokunun.
– Üyeliğinize dokunun.
– Ödeme veya üyelik tercihlerinizi güncelleyin. YouTube iOS uygulaması üzerinden katıldıysanız ödeme ve abonelik seçeneklerinizi iTunes’da güncelleyebilirsiniz.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın