Kesilen doğalgaz saat kaca kadar acilir?

Doğal gazı kesilen müşterinin, yükümlülüklerini yerine getirmesi ve dağıtım şirketine başvurusu üzerine, müşteriye 24 saat içinde yeniden doğal gaz verilir.

Doğalgaz kaç gün ödenmeyince kesilir?

Son ödeme tarihine kadar faturalarını ödemeyen müşterilerimize doğal gaz kesme ihbarnamesi gönderilmekte ve son ödeme tarihinden sonraki 15 gün içerisinde faturalarını ödemeyen müşterilerimizin doğal gaz arzı durdurulmaktadır.

Kesilen gaz nasıl açılır?

Dogalgaz faturasi 5 gün gecikirse ne olur?

Abonenin; faturasını son ödeme tarihinden itibaren on beş gün içerisinde ödememesi halinde en az üç gün önceden haber verilmek suretiyle doğal gaz arzı durdurulabilir.

Borçtan dolayı kapanan doğalgaz ne zaman açılır?

Borcumu ödedim gazım ne zaman açılır? Günü geçen faturalarınızın ödemesi yapıldıktan sonra, 24 saat içinde gaz arzı sağlanmaktadır.Apr 3, 2019

Kesilen doğalgaz kaç saatte açılır?

Doğal gazı kesilen aboneye, yükümlülüklerini yerine getirmesi ve dağıtım şirketine başvurusu üzerine, en geç 24 saat içinde yeniden doğal gaz verilir.

Doğalgaz açtırma nasıl yapılır?

E Devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin doğalgaz şirketi ismini yazarak Abonelik Sözleşmesi Başvurusu’na tıklayıp Şartnameyi kabul etmeniz gerekiyor. aşamalarını doldurarak doğalgaz aboneliğinizi internet üzerinden gerçekleştirmiş olacaksınız.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın