Yumuşak jelatin kapsül ne işe yarar?

Dulcolax ne kadar kullanılır?

Diğer laksatiflerde olduğu gibi kabızlığın sebebi araştırılmaksızın, DULCOLAX® kesintisiz olarak 5 günden fazla kullanılmamalıdır. Uzun süreli ya da aşırı kullanım, sıvı ve elektrolit dengesizliğine ve hipokalemiye yol açabilir.

Yumuşak jelatin kapsül nasıl kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Yetişkinler: Normal tek doz: 2 – 4 kapsül (5 – 10 mg sodyum pikosülfata eşdeğer) Günlük en yüksek doz: 4 kapsüldür. Çocuklar: 4 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaz. 4 yaş ve üzerindeki çocuklar: 1 – 2 kapsül (2.5 – 5 mg sodyum pikosülfata eşdeğer).

Dulcolax 25 MG 50 yumuşak jelatin kapsül ne için kullanılır?

DULCOLAX® kabızlığın kısa süreli tedavisinde ve herhangi bir nedene bağlı kabızlığın giderilmesinde kullanılır.

Dulcolax hamilelikte kullanılır mı?

Gebelik ve Emzirme Uzun süreli deneyimler sonucunda, gebelik sırasında istenmeyen veya zarar verici etkilere yönelik herhangi bir veri bulunmamıştır. Bununla birlikte, bütün ilaçlarda olduğu gibi, Dulcolax® 2.5 mg Yumuşak Jelatin Kapsül, gebelik sırasında yalnızca doktor tavsiyesiyle alınmalıdır.

Jelatin kapsül nasıl kullanılır?

Dulcolax her gün kullanılır mı?

DULCOLAX® gün boyunca devamlı olarak veya uzun dönem doktor gözetimi olmaksızın kullanılmamalıdır. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: Dört yaşından küçük olan çocuklarda kullanılmaz. 4 yaşından 10 yaşına kadar (10 yaşındakiler dahil) çocuklarda sadece doktor tavsiyesi ile kullanılır.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın