15 Temmuz’da kaç özel harekat polisi şehit oldu?

15 Temmuz’da darbeciler 44 özel harekat polisini şehit etmişti…

Özel harekat timi kim kurdu?

Asayis Dairesi Baskanligi

Polis özel harekatın ilk şehidi kimdir?

Elazığ kırsalında 1987 yılında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan ve Türkiye’nin ilk özel harekat şehidi Yılmaz Mayuk’un ismi Denizli’nin Kale ilçesinde 2 okula verilerek yaşatıldı.Teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan ve Türkiye’nin ilk özel harekat şehidi Yılmaz Mayuk’un ismi Kale ilçesi Özlüce …Apr 8, 2021

Üç Başkan kimdir?

Polis Özel Harekat Asena kimdir?

Asena Tümer (Ahu Türkpençe) Doğruyu yapmaya çalışan, geçmişinden büyük bir yük ile en iyisini başarmaya çalışan bir kadın. Dünyada çok az yerde bulunan bir şey; sıcak çatışmada görevde erkeklerin ardında değil yanında duran kadın operatörler olması ayrıcalığı, Polis Özel Harekat’ın alameti farikalarından biri.

Börü deki Asena gerçekte kim?

BÖRÜ deki Asena gerçekte kim? Ahu Türkpençe, bu akşam Star TV’de başlayacak olan BÖRÜ dizisinde Asena karakterini canlandıracak.

Özel Harekat 3 başkanı kim?

Behçet Oktay (1957, Hekimhan, Malatya, Türkiye) – (ö. 25 Şubat 2009, Ankara, Türkiye), Türk polis. 1975 yılında polis kolejinden, 1978 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. Erzincan, Kars, İstanbul, Afyonkarahisar, Bingöl, Diyarbakır ve Ankara illerinde görev yapmıştır.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın