Beyaz şişme mont nasıl temizlenir?

Çamaşır makinenizi kısa süreli programa ayarlayın ve soğuk su ile yıkamaya özen gösterin. Çamaşır makinenizde varsa hassas kumaş seçeneğini ayarlamayı ihmal etmeyin, böylece şişme montunuzun yapısının bozulmasını engellemiş olursunuz.

Beyaz şişme mont neyle silinir?

Şişme montlar çamaşır makinesinde nasıl yıkanır?

Makineye atmadan önce şişme montun fermuar kısmını kapatmanız ve ters çevirmeniz gerekir. Yani giydiğiniz zaman dış yüzeyi, makineye atıldığında iç kısımda kalmalıdır. Bu işlem sonrasında makinenin kısa programla ayarlanması ve minimum derece olan 30° ısıda yıkanması gereklidir.Oct 4, 2022

Elyaf mont nasıl temizlenir?

Cep düğmeleri veya fermuarları varsa onları da kapatmalısınız. Ardından montu ters çevirin. Sıvı çamaşır deterjanı kullanın fakat yumuşatıcı kullanmaktan kaçının! Kurutma makinesi kullanıyorsanız montla beraber içine bir adet tenis topu koyun.

Polyester mont yakası nasıl temizlenir?

Şişme mont lekeleri nasıl çıkar?

Sıvı deterjanı suya ekleyerek elinle karıştırabilir ve suya iyice dağılmasını sağlayabilirsin. Montu suya zarif hareketlerle bastırmalı ve çitileme yapmadan 15 dakika kadar beklemelisin. Mont üzerinde çıkarman gereken bir leke varsa yumuşak tüylü bir diş fırçası ile zarif bir ovalama yapabilirsin.

Şişme mont yakası nasıl temizlenir?

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın