LG telefonlara sim kart nasıl takılır?

LG G5LG G5LG G5, LG G serisi’ne ait, Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan Android işletim sistemli bir akıllı telefondur.https://tr.wikipedia.org › wiki › LG_G5LG G5 – Vikipedi’te telefon SIM ve Hafıza Kartı’nın takıldığı yer aynı parça üzerinde olup telefonun “sağ yan alt kısmında” bulunan ve bir iğne ile çıkaralan parça üzerine yerleştirilerek bu kartlar kullanılır.

Telefon sim kartı neden görmüyor?

En yaygın neden, sim kartın telefonun sim kart yuvasına doğru yerleştirilmemiş olmasıdır. Bu durumda, sim kartınızı yeniden yerleştirmeye ve doğru yerleştirildiğinden emin olmaya çalışın.

SIM kart okumuyor ne yapmam lazım?

Ağ ayarlarını sıfırlayın: Telefonunuzun ayarlarından sıfırla bölümüne girin. “Ağ ayarlarını sıfırla” seçeneğine basın ve işlemi onaylayın. Bunu yaptıktan sonra telefon yeniden başlayacaktır. SIM kart görünmüyor sorununun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.May 4, 2022

SIM kart ayarları nasıl yapılır?

– SIM kartınızı kart okuyucuya yerleştirin.
– Sağ altta saati. …
– “Ağ”ın altında Mobil veri’nin açık olduğunu onaylayın.
– Mobil veri’yi seçin.
– “SIM”in altında bağlanmak istediğiniz ağı seçin.
– SIM kartınız henüz etkinleştirilmediyse Etkinleştir’i seçip ekrandaki talimatları uygulayın.

SIM 2 nasil aktif edilir?

Çift SIM kart kullanımını etkinleştirmek için Her iki SIM kartının da takılı olduğundan emin olun. Ayarlar > Ağ & İnternet > SIM kartlar veya Dual SIM öğelerini bulup dokunun. SIM1 ve SIM2 yanındaki kaydırma kızağını sağa doğru çekin.

Telefon SIM kartı görmüyor neden?

En yaygın neden, sim kartın telefonun sim kart yuvasına doğru yerleştirilmemiş olmasıdır. Bu durumda, sim kartınızı yeniden yerleştirmeye ve doğru yerleştirildiğinden emin olmaya çalışın.

2 SIM kart nasıl kullanılır?

Ayarlar > Ağ & İnternet > SIM kartlar veya Dual SIM > Dual SIM ulaşılabilirliği öğelerini bulup dokunun. Dual SIM ulaşılabilirliği öğesi yanındaki kaydırma kızağını sağa doğru çekin. Takılan her iki SIM kartındaki kayıtlı numaraları, otomatik olarak girilir.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın